Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Nieuw scoutingjaar Gidsen - www.tarcisius.nl


Nieuw scoutingjaar Gidsen

Speltak: Gidsen
Datum: vrijdag 10 september 2010
Tijdstip: 19:00 tot 21:00
Lokatie: Lokatie

Omschrijving:

Hallo Gidsen,

De vakantie zit er voor jullie helaas weer op.
Voor de meeste van jullie zijn de scholen ook weer begonnen, dus dat betekent ook dat de vakantie van Scouting voorbij is.
Nieuw in dit scoutingjaar is dat we, zoals jullie al allemaal weten en wellicht ook al gezien hebben, een nieuwe internetsite van onze groep hebben. Op deze site komen heel veel dingetjes te staan, zoals datums wanneer weekenden of kampen zijn of als we eens een keertje niet kunnen draaien. Andere activiteiten worden hier ook op vermeld. Houd onze site dus scherp in de gaten!

Wij zijn alweer druk in de weer geweest om een leuk en spannend programma voor jullie in elkaar te draaien. Wij zijn er in ieder geval klaar voor om met jullie er weer een leuk scoutingjaar van te maken dat hopelijk ook weer vol leuke verrassingen zal zitten.

De datum dat wij weer gaan beginnen is 10 september a.s. van 19:00 tot en met 21:00.

Hopelijk zien wij jullie dan ook weer allemaal met vrolijke en lachende gezichten terug bij ons in het HK (en in compleet uniform wel te verstaan).

Vrijdag 17 september zal onze opkomst uitvallen i.v.m. de jaarlijkse rommelmarkt die dat weekend gehouden zal worden. Jullie zijn dan ook allemaal van harte welkom om met jullie ouders, opa en oma, broertje(s) en zusje(s) te komen.
Doe dan ook je uniform aan. Wellicht kun je dan nog een handje helpen met het een of ander!
 
Als jullie nog andere vragen hebben kunnen jullie ook telefonisch contact met ons opnemen. Eventjes mailen kan natuurlijk ook.
Denk er ook aan om je tijdig af te melden als je eens niet kunt komen. Dit voorkomt onnodig wachten.

Jullie mogen ook weer vriendinnen mee nemen die ook interesse hebben in Scouting (10 tot en met 13 jaar).

Tot dan,

Het Gidsenteam,

Anja,Guy en Myrthe

Ga naar het evenementenoverzicht