Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


RSW 2014 - www.tarcisius.nl


RSW 2014

Speltak: Gidsen
Datum: zaterdag 24 mei 2014
Tijdstip: 00:00 tot 00:00
Lokatie: Boerenslot Schaesberg

Omschrijving:

RSW 2014

 

Verslag

 

Onze Gidsen hebben de 2de prijs gewonnen bij de trainingsgroepen tijdens RSW 2014

Tijdens een warm RSW weekend hebben de Gidsen de 2de plek weten te veroveren bij de trainingsploegen. De dames hebben het moeten opnemen tegen nog 11 andere trainingsploegen welke allemaal even fanatiek waren. Het wedstrijdprogramma bestond uit het opbouwen van het kampement, samenwerking, orde, netheid en veiligheid, tochttechnieken, koken, groepspresentatie, sport en spel en uiteraard het afbreken en opruimen van hun kampement. Ook hadden de dames van te voren een bonusopdracht moeten maken waar ze de nodige punten mee konden verdienen en deze konden compenseren met onderdelen die iets minder gingen.

Na een mooi, gezellig maar vooral zwaar weekend, kwam dan toch op zondagmiddag de verlossende uitslag. “De 2de plaats voor de trainingsploegen gaat naar……………………., De Dekzwabbers  van Scouting St. Tarcisius Landgraaf”, schalmde het door de speakers.

Uit handen van Ron Greten ontvingen zij het jury rapport met de bijbehorende herinneringsbadge. Snel werd de bus ingeladen met onze spullen en gingen wij moe maar voldaan huiswaarts richting het HK, waar wij nog even snel met z’n alle de bus leeg maakte.

Chantal en Jos uiteraard bedankt voor het ter beschikking stellen van jullie bus. Van onze kant uit ( Anja en Dave ) wij zijn onwijs trots op de meiden. Dames jullie hebben een puike prestatie geleverd, eentje om trots op te zijn!

         

                                  

 

Verslag door Dave

Ga naar het evenementenoverzicht