Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


Natuurwerkdag 2014 - www.tarcisius.nl


Natuurwerkdag 2014

Speltak: Alle speltakken
Datum: zaterdag 1 november 2014
Tijdstip: 10:00 tot 16:00
Lokatie: ZLSM Simpelveld

Omschrijving:

Verslag

Natuurwerkdag 2014

Op zaterdag 1 november was het weer zo ver, de Natuurwerkdag was weer aangebroken. Traditiegetrouw zijn we ook dit jaar weer naar het Miljoenenlijntje geweest in Simpelveld. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren dit jaar alle speltakken uitgenodigd maar ook ouders die mee wilden gaan.
 
Bij aankomst op het HK werd een autoindeling gemaakt en konden wij vertrekken naar Simpelveld. Eenmaal aangekomen heette Johan Beezemer ons welkom en vertelde hij ons wat ons die dag te wachten stond.
 
We namen plaats op een platte wagen en werden wij door een heuse dieselloc naar de diverse werkplekken gebracht. Onze groep begon ijverig met snoeien zagen en knippen, jong en oud staken gretig hun armen uit de mouwen en begonnen naar hartelust te klussen. Jeugd en ouders stonden zij aan zij en snoeide erop los.
 
Met die warme temparatuur van 22 graden op 1 november, gingen dan ook snel de scoutfits uit en werd er gretig gedronken, wat uiteraard goed smaakte. Om half 1 gingen de Welpen en Bevers weer huiswaarts en de paar scouts en een Explorer gingen nog een uurtje of 2 door en toen was de natuurwerkdag van 2014 om een uur of 3 weer voorbij.
 
Johan dankte ons voor de inzet en er werd afscheid genomen, moe en voldaan keerde wij huiswaarts. Ik hoop dat iedereen heeft genoten en dat iedereen volgend jaar weer mee doet volgend jaar!
 
Tot dan,

 

Verslag door Dave

Ga naar het evenementenoverzicht