Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters

Evenementen


70 jarig jubileum - www.tarcisius.nl


70 jarig jubileum

Speltak: Alle speltakken
Datum: zaterdag 30 mei 2015
Tijdstip: 00:00 tot 00:00
Lokatie: HK

Omschrijving:

 

Dit jaar vieren wij het heugelijk feit dat onze vereniging 70 jaar bestaat. Uiteraard kunnen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en zijn wij dan ook drukdoende om een feestelijke dag te organiseren. Wat wij kunnen mededelen is dat de dag gehouden wordt op 30 mei a.s., dus zet deze dag maar alvast in uw agenda. Verdere informatie zullen jullie, zodra deze beschikbaar is, via mailing dan wel andere publicicatie ontvangen.

check regelmatig de site of andere mediabronnen om op de hoogte te blijven van het ophanden zijnde feest.

 

Verslag

Op zaterdag 30 mei vierde Scouting St. Tarcisius zijn 70-jarig jubileum.  Die ochtend zijn alle leden gezellig naar GaiaZoo gegaan waar als eerste de traditionele jubileum groepsfoto gemaakt is.  Daarna gingen de jeugdleden een mooie en leerzame speurtocht lopen door de dierentuin waar ze allerhande vragen over de diersoorten moesten beantwoorden. Rond het middaguur was het dan tijd voor een lekkere picknick en werden de lunchpakketjes  weg gesmuld. 

Nadat iedereen de speurtocht had gelopen, is nog menig aapje bekeken en leefde de kinderen zich uit in de Dinodome.
Terug op het scoutinggebouw was er voor de leden, ouders en alle vrijwilligers een overheerlijke barbecue die gevolgd werd door een gezellige feestavond. Tijdens deze feestavond was er ook nog een moment voor onze jubilarissen binnen onze groep die zich de afgelopen jaren flink hebben ingezet.

Zo kregen: Myrthe Wouters, Berry Rinkens, Vera Handels, Cyriel v.d. Ven hun 5 jarig lustrumteken; Koen Bloemen zijn 10 jarig lustrumteken; Anja Habets haar 15 jarig lustrumteken; Ronald Weelen, Michel Handels, Hugo Wings, Lei Extra hun 20 jarig lustrumteken; Esther Nieuwenhuis-Mulders en Maurice Nieuwenhuis hun 25 jarig lustrumteken. 

Heel bijzonder was de uitreiking van de Gilwelldas en kralen aan Guy Willems. Gillwell is een scouting top cursus die alleen na een zware inspanning gehaald kan worden. De vereniging is trots na lange tijd weer een extra Gilwel scout erbij te hebben.

Op naar het 75-jarig jubileum ! 

Verslag door PR

Ga naar het evenementenoverzicht