Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Paasei actie

 

Beste Scoutingvrienden,  

 

Het is alweer zover, de carnaval is voorbij en de Pasen komt er weer aan. Tijd voor de Gidsen om weer voor de nodige paaseieren te gaan zorgen. Ook dit jaar kunnen jullie weer bij ons terecht voor de paaseieren, ze kosten net zoals voorgaande jaren € 2,50 per 10st. 

Jullie krijgen binnenkort een brief met een bestellijst, hierop kunnen jullie aangeven hoeveel eieren jullie dit jaar willen bestellen. Ook kunnen opa en oma, oom en tante of wie dan ook, eieren bestellen. Het jeugdlid dat de meeste eieren weet te verkopen, hebben wij een kleine verrassing klaar liggen. De eieren kunnen op paaszaterdag 19 april 2014 op het HK worden afgehaald tussen 11:00 uur en 14:00 uur. 

Er kan tot 11 april 2014 besteld worden doormiddel van de bestellijst of via gids[@]tarcisius.nl veel succes   

Met vriendelijke scoutinggroet,

Gidsen Maan Baarda Troep 

Scouting St.Tarcisius Landgraaf

Gidsen @ 3/12/2014

Spandoek voor St. Tarcisius

Alle speltakken

Spandoek voor Scouting st. Tarcisius.

De groep was al lang op zoek naar een spandoek waarmee wij in het openbaar nog beter kunnen laten zien wie wij zijn. Vorige week heeft Dave de telefoon gepakt en met de firma van den Boogaard gebeld. In eerste instantie belde Dave enkel en alleen voor een offerte, echter toen  Dhr. Van den Boogaard hoorde dat het hier om de scouting ging, zei hij spontaan; ”jullie krijgen van mij het spandoek gesponsord”. Uiteraard waren wij hierover erg in ons nopjes, Dave had al een ontwerp in zijn hoofd zitten, maar wist dat Guy ook al langere tijd hierover aan het nadenken was. Dave en Guy gingen bij elkaar zitten en hebben toen samen bovenstaand ontwerp gemaakt en de firma van den Boogaard heeft het voor ons gerealiseerd, waarvoor uiteraard onze grote dank.

Uiteraard hopen wij dat doormiddel van dit spandoek, wij nog beter opvallen tijdens evenementen en dat wij hierdoor nog meer bekendheid krijgen.

Graag willen wij Dhr. Van den Boogaard danken voor zijn gift, wij zijn ontzettend blij met het spandoek!

 

Dave @ 2/21/2014

17 Welpen in één keer geïnstalleerd

Vrijdag 7 februari was geen gewone opkomst voor de Welpen van St. Tarcisius. Er was sprake van een unieke gebeurtenis. Onze grote zaal was er bijna te klein voor! Maar liefst 17 Welpen werden geïnstalleerd. De, gelukkig in grote getale opgekomen en extra opgetrommelde staf, had de handen vol aan de over-enthousiaste meute. Als een kruiwagen vol kikkers vermaakten ze zich op ons HK (dat is het hoofdkwartier van Scouting St. Tarcisius aan de Kremerslaan 71). Nadat er diverse leuke spelletjes waren gedaan mocht de trotse jeugd hun insignes en das in ontvangst nemen. Menig ouder of verzorger, die ook massaal aanwezig waren, glom eveneens van trots. Het meest trots is de Welpenleiding die weer met een grote groep Welpen leuke activiteiten kan gaan ondernemen.

Jos Koekkoek @ 2/17/2014

Nieuwe editie Lopend Vuurtje

Het nieuwe Lopend Vuurtje staat vanaf vandaag op onze website.

Volg onderstaande link:

http://www.tarcisius.nl/index.asp?menu=algemeen&pagina=downloads_lopendvuurtje

PR @ 2/16/2014

Winterwandelng CJG en St. Tarcisius

Alle speltakken

PR. @ 1/22/2014

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 12 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging