Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Spandoek voor St. Tarcisius

Alle speltakken

Spandoek voor Scouting st. Tarcisius.

De groep was al lang op zoek naar een spandoek waarmee wij in het openbaar nog beter kunnen laten zien wie wij zijn. Vorige week heeft Dave de telefoon gepakt en met de firma van den Boogaard gebeld. In eerste instantie belde Dave enkel en alleen voor een offerte, echter toen  Dhr. Van den Boogaard hoorde dat het hier om de scouting ging, zei hij spontaan; ”jullie krijgen van mij het spandoek gesponsord”. Uiteraard waren wij hierover erg in ons nopjes, Dave had al een ontwerp in zijn hoofd zitten, maar wist dat Guy ook al langere tijd hierover aan het nadenken was. Dave en Guy gingen bij elkaar zitten en hebben toen samen bovenstaand ontwerp gemaakt en de firma van den Boogaard heeft het voor ons gerealiseerd, waarvoor uiteraard onze grote dank.

Uiteraard hopen wij dat doormiddel van dit spandoek, wij nog beter opvallen tijdens evenementen en dat wij hierdoor nog meer bekendheid krijgen.

Graag willen wij Dhr. Van den Boogaard danken voor zijn gift, wij zijn ontzettend blij met het spandoek!

 

Dave @ 2/21/2014

17 Welpen in één keer geïnstalleerd

Vrijdag 7 februari was geen gewone opkomst voor de Welpen van St. Tarcisius. Er was sprake van een unieke gebeurtenis. Onze grote zaal was er bijna te klein voor! Maar liefst 17 Welpen werden geïnstalleerd. De, gelukkig in grote getale opgekomen en extra opgetrommelde staf, had de handen vol aan de over-enthousiaste meute. Als een kruiwagen vol kikkers vermaakten ze zich op ons HK (dat is het hoofdkwartier van Scouting St. Tarcisius aan de Kremerslaan 71). Nadat er diverse leuke spelletjes waren gedaan mocht de trotse jeugd hun insignes en das in ontvangst nemen. Menig ouder of verzorger, die ook massaal aanwezig waren, glom eveneens van trots. Het meest trots is de Welpenleiding die weer met een grote groep Welpen leuke activiteiten kan gaan ondernemen.

Jos Koekkoek @ 2/17/2014

Nieuwe editie Lopend Vuurtje

Het nieuwe Lopend Vuurtje staat vanaf vandaag op onze website.

Volg onderstaande link:

http://www.tarcisius.nl/index.asp?menu=algemeen&pagina=downloads_lopendvuurtje

PR @ 2/16/2014

Winterwandelng CJG en St. Tarcisius

Alle speltakken

PR. @ 1/22/2014

Muurschildering met NL Doet

Enige tijd geleden zijn wij, scouting St. Tarcisius, begonnen met het opfleuren van het gebouw. We hadden ons aangemeld bij NL Doet om een muurschildering te maken in een van de speltak lokalen. Op 15 maart 2013 was het dan zover, het weekend van NL Doet. Samen met een groep vrijwilligers die zich hadden ingeschreven op onze klus gingen we aan de slag.

  
Eerst moesten we alle platen tegen de muur aan bevestigen, want op betonblokken kun je niet zo goed schilderen. De dag begon dus met zagen, boren en schroeven. En zoals men altijd zegt, vele handen maken ligt werk. Zo ook hier. In een poep en een scheet waren alle platen op de muur bevestigd en konden we beginnen met schilderen.
Met behulp van de beamer, werden er verschillende delen getekend. Alles eromheen moest uit de hand getekend worden. Toen een deel getekend was kon er ook al begonnen worden met schilderen. Iedereen hielp ijverig mee. Voor we het wisten was de dag alweer voorbij en stond een groot deel van de schildering al op de muur. Natuurlijk waren wij hartstikke blij met alle hulp die we hadden gekregen en het resultaat tot dan toe.
De schildering was nog niet klaar en in de weken erop werd er dan nog ijverig door gewerkt, zodat de hele schildering af kwam.  Uiteindelijk is hij af na de nodige uren nog eraan gewerkt te hebben. De nodige potten verf leeg te hebben en veel plezier te hebben gehad. Natuurlijk zat er ook wel wat ergernis bij als iets niet helemaal lukte zoals we graag wilden, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

 

Joyce @ 1/6/2014

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 12 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging