Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


In Memoriam

Meneer Baarda rust zacht

https://www.facebook.com/St.Tarcisius/?ref=bookmarks

Guy @ 7/23/2017

Heitje voor een Karweitje

Op 1 april komt onze jeugd tussen 10:00 uur en 14:00 uur weer door de wijk om bij u thuis tegen een kleine vergoeding kleine klusjes te doen. Bewaar daarom een klein klusje voor ons. Deze klusjes kunnen o.a. zijn: stoepvegen, glas/oudpapier weg brengen, auto poetsen, hond uitlaten, etc.
Weet u op voorhand al een grotere klus, want dat mag natuurlijk ook, neem dan gerust contact met ons op door een email te sturen naar hvk[at]tarcisius.nl.

Guy @ 3/15/2017

Natuurwerkdag 2016

Zaterdag 5 november hebben onze Scouts, ouders, staf- en bestuursleden weer een mooie dag in de natuur mogen beleven. De Scouts hebben deze dag op het traject van de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij tussen Bocholtz en Vetschau goed werk geleverd. Er werden de nodige bomen geveld, struiken uit gedund.

Als dank je wel voor hun inzet werden onze Scouts getrakteerd op een ritje naar Vetschau en weer terug met een bovenleidingmontagewagen in de vorm van een Unimog.

De dag werd zoals ieder jaar weer afgesloten met een groepsfoto waarna iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts keerde.

Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij BEDANKT voor wederom een mooie dag bij jullie!

 

Guy @ 11/6/2016

Natuurwerkdag 2016

Alle speltakken

Miljoenenlijn

De Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (Z.L.S.M.) beheert de Miljoenenlijn van Schin op Geul via Simpelveld tot Kerkrade en van Simpelveld via Bocholtz tot Vetschau in Duitsland. Deze spoorlijnen zijn een belangrijke ecologische verbinding voor planten en dieren. Het beheer wordt gedaan door de werkgroep Groen- en Natuurbeheer van de Z.L.S.M.

sinds jaren zijn wij tijdens de natuurwerkdag actief bij de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij voor de werkzaamheden aan de natuur langs hun spoor. wij zijn reeds voor deze dag aangemeld en hebben wederom 50 plaatsen gereserveerd. wij hopen dan ook dat wij weer op een massale deelname van onze jeugd en natuurlijk hun ouders mogen rekenen.

Deze dag staat ook al in onze evenementen kalender kijk daar dus voor meer informatie wat betrefd de datum en tijden. Werkzaamheden zijn weer voor alle leeftijden.

Guy @ 10/2/2016

Expeditie Joti 15+

Expeditie Joti is een provinciale ledenactiviteit voor alle Limburgse scouts van 15jaar en ouder. Het is een online spel waarbij alle facetten van teamwork op de proef worden gesteld. Samenwerking, communicatie, leiderschap, inventiviteit, creativiteit en omgaan met stress – het komt allemaal aan bod. Je speelt dit grote puzzel-,denk, doe en zoek-spel met je eigen puzzelteam vanuit jullie Scoutinggebouw. Maar je gaat er ook op uit. Jouw mobiele hit-the-road-team’ bezoekt met een auto diverse locaties in de provincie. Expeditie Joti bestaat uit een hoeveelheid aan veelzijdige uitdagingen aangeboden zoals cryptisch omschreven locatie en teamopdrachten. Het spel wordt gespeeld in teams. Iedere uitdaging levert punten op.
Het team dat aan het einde van de speeltijd de hoogste score heeft wint de Expeditie.

Ook kunnen wij ouders gebruiken die goed zijn in puzzelen of natuurlijk als veldteam die mee de weg op gaan om daar de opdrachten te doen....
Heb je dus interesse laat het dan weten via guy[a]tarcisius.nl

Guy @ 10/2/2016

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 3 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging