Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Jaarlijkse Rommelmarkt

Op 17 en 18 september houdt Scouting  St Tarcisius Landgraaf vanaf 10.00 uur

weer haar bekende jaarlijkse twee daagse ROMMELMARKT aan de hoek Kremerslaan / Kleikoelenweg te Landgraaf (Nieuwenhagen)

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze rommelmarkt waar u wellicht iets voor een spotprijsje vindt waar u allang naar zocht.

Kom en snuffel naar harte lust en geniet van onze keuken met o.a een lekker stukje zelf gemaakt gebak en een heerlijke kop koffie.

Komt u ons bezoeken op 17 en 28 september vanaf 10:00 uur, het is de moeite waard !

PR @ 8/23/2016

Zomerkampen 2016

Over een paar uurtjes is het dan zover.
Dan vertrekken de meeste speltakken weer op kamp.

Zo zullen de Scouts en Explorers zaterdag ochtend vertrekken, de Scouts zulen hun tenten in Leende opzetten en de Explorers in 's Gravenzaande.
De welpen en Bevers vertrekken dan op de zondag, de Bevers zullen dan gezellig een paar daagjes in Brunssum bij Scouting St. Franciscus vertoeven en de Welpen in Hoensbroek bij Scouting Christoffel.

De scouts gaan proberen om iedere dag een klein kamverslag je te plaatsen op onze Facebook pagina. Houdt Facebook dus goed in de gaten.

www.facebook.com/st.tarcisius

wij wensen dan ook al onze jeugdleden die mee op kamp gaan heel veel plezier toe in de komende week, voor de thuisblijvers onderons een hele mooie vakantie.

 

 

Guy @ 7/23/2016

Staf Challenge 2016 18+

Vanavond zal onze stam de Grieze wolven deel nemen aan de Staf Challenge van Scouting Limburg. Zij zullen het met twee teams opnemen tegen de andere scouting teams uit Limburg.

De Staf Challenge is een city- en dorpengame dat zeer tot de verbeelding spreekt: Levend Monopoly. Een super leuke spelvariant op grote schaal, midden in verschillende steden en dorpen in Limburg en volgens hetzelfde principe als de originele versie. Een levend bordspel dat met een aantal teams van 5p. tegelijk gespeeld kan worden, waarbij je je kapitaal probeert te vergroten.

Het begint met een speltocht door een donker bos om startkapitaal te vergaren. Elk team kan hier later straten of stations mee kopen om zo rijker te kunnen worden, inclusief met kanskaarten. Bij Levend Monopoly wordt het een kwestie van alles of niets, van erop of eronder, waarbij de één alle rijkdom kan vergaren en waarbij de ander met lege handen komt te staan. Van te voren krijgt elk team het monopolybord uitgereikt, samen met de lay-out van de alle steden en dorpen.

 

Guy @ 6/25/2016

Rabo Clubkas Campagne

Spek U ook dit jaar weer onze club!

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabobank Clubkas Campagne”
voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Parkstad Limburg stelt weer € 150.000,- beschikbaar!
Ook Scouting St. Tarcisius doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Het stemmen;
Rond 11 mei zullen alle klanten en leden van de Rabobank een email ontvangen over de Rabo Clubkas Campagne. Hier staat dan een link in waar men de stemmen kan uitbrengen, klanten krijgen 3 stemmen en leden 5 stemmen. Van deze stemmen kan men maximaal 2 stemmen op onze vereniging uitbrengen.
Vanaf 12 mei tot en met 25 mei a.s. mogen alle leden & klanten van Rabobank Parkstad Limburg dan hun stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald aan hand van een staffel. Hoe meer stemmen hoe hoger het te verdelen bedrag en dus ook wat wij als Scoutinggroep voor het vernieuwen van onze kampeermaterialen en aanschaf voor nieuw spelmateriaal voor onze jeugd mogen ontvangen. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!
Door middel van deze oproep willen wij vragen bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg dan steun onze club Scouting St. Tarcisius Landgraaf. Kijk voor meer informatie over
de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/parkstadlimburg

Aan onze leden en vrienden willen we vragen om niet alleen zelf te stemmen maar vraag in je omgeving aan familie en vrienden om hun stem op ons uit te brengen.

Namens alle onze jeugd en kaderleden,
BEDANKT VOOR UW STEUN!
www.rabobank.nl/parkstadlimburg

 

Guy @ 5/3/2016

Lintjes regen

Gisteren ontving Ruud Habets uit handen van Burgemeester Jos Som een Koninklijk lintje. Hiermee werd hij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Niet iedereen zal weten wie Ruud Habets is en wat de link is tussen Ruud en onze groep. Ruud is de man van onze gidsenleidster Anja habets en de vader van explorer Isa Habets.

Zelf is Ruud een aantal jaren geleden groepsvoorzitter geweest van onze vereniging. Nu is hij voornamelijk actief met Scouting op regionaal, landelijk en is hij steunpunt Scouting Limburg medewerker.

Wij willen namens onze gehele groep Ruud met zijn gezin dan ook van harte feliciteren.

 

Guy @ 4/27/2016

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 4 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging