Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


LEDEN EN VRIJWILLIGERS BEDANKT

BEDANKT!

Afgelopen weekend hebben wij weer onze traditionele twee daagse rommelmarkt gehouden. Hier konden de vele bezoekers weer  naar harte lust rondsnuffelen tussen de vele spullen die buiten en binnen stonden uitgestald. Ook voor de inwendige mens werd uiteraard gezorgd, zo kon je in de keuken terecht voor een lekker kopje koffie of thee met een over heerlijk stukje zelf gemaakt gebak.

Namens Scouting St. Tarcisius willen wij dan ook alle vrijwilligers, leden en bezoekers bedanken voor een leuke, gezellige en zeer succesvolle rommelmarkt.

Langs deze weg willen wij verder alle vrijwilligers en staf, die tijdens en/of de weken voor en na de rommelmarkt hard gewerkt hebben om deze mooie activiteit tot een succes te maken, uitnodigen voor onze jaarlijkse feestavond.
Deze avond staat gepland op zaterdag 14 november 2015.

Guy @ 9/23/2015

Rommelmarkt

Guy @ 9/6/2015

Open Dag

PR @ 8/17/2015

Start Stam een feit

 

Donderdagavond 11 juni was het dan eindelijk zover. De eerste opkomst van onze nieuwe Stam werd feestelijk ingeluid met een heerlijke barbecue avond.

Onze stam bestaat op het moment uit 11 leden en hopen natuurlijk dat dit aantal in de toekomst nog gaat groeien.
De naam voor onze Stam is nu ook bekend, vanaf vanavond heten wij "De Grijze Wolve

n Stam". Ook kunnen we nu al verklappen dat de 11 leden komende oktober tijdens het Jota weekend geïnstalleerd zullen gaan worden en dan te herkennen zijn aan de grijze Scoutfits.

Stamleden heel veel succes en natuurlijk heel veel plezier toe gewenst.

Guy @ 6/12/2015

Start Plusscouts (Stam)

 

Komende week donderdag start onze nieuwste speltak de Plusscouts (Stam). Deze speltak bestaat nu uit 11 personen en hopen natuurlijk dat dit aantal snel zal groeien. Onze Stam is nu nog zonder naam maar wij hopen natuurlijk dat dit snel zal veranderen. Hebben jullie suggesties laat dan een bericht achter op onze facebookpagina.

Komende donderdag is dan de eerste en ook tevens de laatste opkomst van dit scoutingjaar. In het nieuwe scoutingjaar zullen wij dan net als onze andere speltakken weer fris en uitgerust beginnen.
De Stam komt elke tweede donderdag van de maand bij elkaar om dan allerhande leuke activiteiten te doen, maar ook het organiseren van enkele andere leuke activiteiten voor onze jongeren speltakken zal door deze speltak gebeuren.

In het nieuwe scouting jaar zullen ook alle Stamleden geïnstalleerd worden en een uniform gaan dragen. Onze Stam is dan te herkennen in hun grijze uniform en onze vertrouwde groepsdas.

Heb je interesse om ook Plusscout (Stam) te worden....? Meldt je dan bij Guy Willems via Facebook of email

Guy Willems @ 6/6/2015

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 8 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging