Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


NL Doet

Ook dit jaar zal Scouting St. Tarcisius weer meedoen aan NL Doet, een hele mooi actie van het Oranjefonds die het mogelijk maakt om weer iets moois te kunnen maken in en/of om het gebouw. Dit jaar heeft de groep ervoor gekozen om voor ons poestteam Marleen en Wilco een mooie kast te maken waar ze al hun poetsspulletjes kunnen opbergen. Maar ook zijn er nog andere "kleine" klusjes in en om het gebouw te doen. Kortom, er is weer genoeg te doen op zaterdag 21 maart waar wij uiteraard weer veel handjes hulp kunnen gebruiken. Wil jij alleen of met je familie of misschien wel met je collegas komen helpen op deze dag? Schrijf je dan snel in via onderstaande link.

Voor een lekkere lunch en bij tijds een lekkere kop koffie of thee met limburgse vlaai wordt uiteraard gezorgd.

 

 

 

http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=4198

PR @ 2/8/2015

Nieuwjaarsborrel

Explorers @ 1/6/2015

Vredeslicht kinderen

Onze kanjers zijn bekend!

Het heeft eventjes geduurd  maar nu zijn dan eindelijk onze Vredeslichtkinderen bekend.
Dit jaar gaan ons op de reis naar Utrecht Lisa Vaessen en Kyara Vasik vergezellen.
Wij als organisatie verheugen ons er enorm op en wij hopen Lisa en Kyara ook.
Komende donderdag zullen wij de foto voor  de wenskaart gaan maken bij Snowworld in Landgraaf, Snowworld stelt daarvoor hun Piste aan ons ter beschikking om een mooie foto in de sneeuw te kunnen maken.

Dit jaar zal het voor het eerst zijn dat we met de 3 Landgraafse Scoutinggroepen een gezamenlijke kaart gaan maken met alleen de 6 Vredeslichtkinderen erop.

Wij wensen Lisa en Kyara een goede reis naar Utrech en zeker heel veel plezier toe op 20 december a.s.

Guy Willems @ 11/11/2014

Vredeslichtkinderen 2014

Hallo Tarcisius vrienden,

Over een kleine 2 maanden is het weer zover. Op 20 december gaan wij weer het Vredeslicht van Utrecht naar Landgraaf halen. Wij hebben daaavoor jullie hulp nodig.

Daarom is het team Vredeslicht opzoek naar 2 scouts van onze groep die ons met deze klus willen helpen.

Wat en wie zoeken wij?

*  Ben jij bereid om op zaterdag 20 december vroeg op te staan?
*  Ben jij een Welp, Gids of Verkenner?
*  Ben jij nog nooit met ons mee geweest als Vredeslichtkind?
*  Wil jij ook die geweldige Vredelichtbadge op je uniform dragen?
*  Wil jij op die zaterdag samen met de andere Vredeslichtkinderen van de Pioniers en Pius 12 in het middelpunt van Landgraaf staan?
*  Kortom wil jij op zaterdag 20 december een geweldige en een onvergetelijke dag beleven?

DAN ZIJN WIJ MISSCHIEN WEL OP ZOEK NAAR JOU!!!

Ben je dus geïteresseerd? Meld je dan snel aan als Vredeslichtkind. Dit kun je doen door mij (Guy Willems) een email te sturen naar guy@tarcisius.nl. Wij zullen je naam dan noteren.
Eind november zal dan de verloting zijn van alle scouts die zich hiervoor hebben opgegeven.

Ben jij dan uitgeloot dan zullen wij vervolgens telefonischcontact met jullie opnemen en zullen wij verdere afspraken met jullie en jullie ouders maken.

LAAT JE UITDAGEN EN REIS MET ONS MEE NAAR UTRECHT!

Namens team Vredeslicht,

Guy Willems

Guy @ 10/26/2014

Stem voor zonnepanelen

Wil jij dat Scoutinggroep St. Tarcisius een set gratis zonnepanelen wint? Breng dan nu je stem uit op zonnestrijd.nl. Samen met 170 andere Scoutingverenigingen in heel Nederland dingt St. Tarcisius uit Landgraaf mee naar de hoofdprijs: tien zonnepanelen op het Scoutinggebouw. Stemmen kan vanaf 24 september tot en met 31 oktober.

Natuur & Milieu deelt, met steun van de ASN Bank, vijf sets zonnepanelen uit aan Scoutinggroepen. De groep die de meeste stemmen krijgt, wint tien zonnepanelen. Voor de tweede en derde plaats zijn tweemaal acht zonnepanelen beschikbaar. Scoutinggroepen die op de vierde en vijfde plaats eindigen, krijgen elk zes zonnepanelen. De daken van alle 170 deelnemende Scoutinggroepen zijn gecontroleerd op geschiktheid voor zonnepanelen. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend. De zonnepanelen worden in november door Eneco bij de winnaars geinstalleerd.

'Jongeren én hun ouders op een positieve manier in aanraking bregen met duurzame energie, dat is het belangrijkste doel van de actie,' zegt Olov van der Gaag van Natuur & Milieu. Dankzij de actie komen duizenden kinderen, ouders en tienduizenden stemmers in aanraking met duurzam energie. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee.

Scouting en zonnepanelen

Scouting Nederland is de grootste jongeren organisatie van Nederland met 100.00 jeugdleden en 25.00 vrijwilligers. Scouting staat voor uitdaging ! Bij Scouting worden kinderen en jongeren uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelingen. Gebruikmaken van duurzame energie past goed bij de maatschappelijk bewuste houding die Scouting Nederland haar leden meegeeft.

De actie Scouting Zonnestrijd is een vervolg op de succescvolle kinderboerderijenactie 'Zet kinderboerderijen in de zon', die Natuur en Milieu vorig jaar heeft gehouden samen met de ASN Bank. Duizendene mensen stemden toen op hun favoriete kinderboerderij. Bij de drie winnende kinderboerderijen liggen de zonnepanelen inmiddels op het dak. Goed voor het milieu én voor de portomonnee van de kinderboerderijen..

Stemmen

Op de website www.zonnestrijd.nl kan heel Nederland zijn stem uitbrengen op zijn favoriete Scoutinggroep. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawak-lampen. Ook is er een aparte prijs voor de Scoutinggroep met de meest originele stemmingswervingsactie. Stemmen van 24 september tot en met 31 oktober.

PR @ 9/24/2014

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [Volgende >] (Pagina 9 van de 24)

Aankomende Evenementen Vereniging