Agenda:


Verslagen & Foto's:


Amstel Goldrace Toerversie
Door: Irmgard Peters
Nieuws - www.tarcisius.nl

Nieuws


Rabobank Clubkas Campagne

Spek onze club!

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de "Rabobank Clabkas Campagne" voor verenigingen en stichtingen. De RabobanK Parkstad Limburg stelt weer € 150.000,-  beschikbaar!
Ook Scouting St. Tarcisius Landgraaf doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 18 mei tot en met 31 mei mogen alle leden & klanten van Rabobank Parkstad Limburg stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard! de waarde van een stem wordt bepaald aan de hand van een staffel. Hoe meer stemmen hoe hoger het te verdelen bedrag en dus ook wat wij als Scoutinggroep voor het vernieuwen van kampmaterialen en aanschaf van nieuw spelmateriaal voor onze jeugd mogen ontvangen. Daarom is het voor ons belangrijk dat er op ons gestemd  wordt.

Oproep aan iedereen!
Doormiddel van deze oproep willen wij vragen bent u lid of klant van de Rabobank Parkstad Limburg dan steun onze club Scouting St. Tarcisius Landgraaf. kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/parkstadlimburg

Aan onze leden en vrienden willen we vragen om niet alleen zelf te stemen maar vraag in je omgeving aan familie en vrienden om hun stem op ons uit te brengen.

Namens al onze jeugd en kaderleden,
BEDANKT VOOR UW STEUN!
 

 

Guy @ 5/15/2015

70 jarig jubileum

Alle speltakken

                                                    

Dit jaar vieren wij het heugelijk feit dat onze vereniging 70 jaar bestaat. Uiteraard kunnen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en zijn wij dan ook drukdoende bezig om een feestelijke dag te organiseren. Wat wij kunnen mededelen is, dat de dag gehouden wordt op 30 mei a.s., dus zet deze dag maar alvast in uw agenda. Verdere informatie zullen jullie, zodra deze beschikbaar is, via mailing dan wel andere publicicatie ontvangen.

Check regelmatig de site of andere mediabronnen om op de hoogte te blijven van het ophanden zijnde feest.

 

 

Bestuur @ 4/10/2015

NL Doet

Ook dit jaar zal Scouting St. Tarcisius weer meedoen aan NL Doet, een hele mooi actie van het Oranjefonds die het mogelijk maakt om weer iets moois te kunnen maken in en/of om het gebouw. Dit jaar heeft de groep ervoor gekozen om voor ons poestteam Marleen en Wilco een mooie kast te maken waar ze al hun poetsspulletjes kunnen opbergen. Maar ook zijn er nog andere "kleine" klusjes in en om het gebouw te doen. Kortom, er is weer genoeg te doen op zaterdag 21 maart waar wij uiteraard weer veel handjes hulp kunnen gebruiken. Wil jij alleen of met je familie of misschien wel met je collegas komen helpen op deze dag? Schrijf je dan snel in via onderstaande link.

Voor een lekkere lunch en bij tijds een lekkere kop koffie of thee met limburgse vlaai wordt uiteraard gezorgd.

 

 

 

http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=4198

PR @ 2/8/2015

Nieuwjaarsborrel

Explorers @ 1/6/2015

Vredeslicht kinderen

Onze kanjers zijn bekend!

Het heeft eventjes geduurd  maar nu zijn dan eindelijk onze Vredeslichtkinderen bekend.
Dit jaar gaan ons op de reis naar Utrecht Lisa Vaessen en Kyara Vasik vergezellen.
Wij als organisatie verheugen ons er enorm op en wij hopen Lisa en Kyara ook.
Komende donderdag zullen wij de foto voor  de wenskaart gaan maken bij Snowworld in Landgraaf, Snowworld stelt daarvoor hun Piste aan ons ter beschikking om een mooie foto in de sneeuw te kunnen maken.

Dit jaar zal het voor het eerst zijn dat we met de 3 Landgraafse Scoutinggroepen een gezamenlijke kaart gaan maken met alleen de 6 Vredeslichtkinderen erop.

Wij wensen Lisa en Kyara een goede reis naar Utrech en zeker heel veel plezier toe op 20 december a.s.

Guy Willems @ 11/11/2014

[< Vorige] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [Volgende >] (Pagina 9 van de 25)

Aankomende Evenementen Vereniging