Wie zijn de Bevers?

groeps foto bevers.jpg

'De Bevers' is de jongste speltak van Scouting St. Tarcisius. Wij zijn jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar. We komen elke zaterdagochtend in ons gebouw bij elkaar om samen met de leiding leuke dingen te doen. Zoals knutselen, spelletjes, speurtochten, het bos in gaan enz. Je kunt ons herkennen aan onze rode blouse met onze geel met groene das, met op de achterkant een stukje ruit. De bevers spelen in het dorp Hotsjietonia. In dit dorp wonen allemaal mensen die zo hun eigen dingen hebben. De een gaat lekker met jullie bakken, de ander leuke spelletjes doen en weer een ander gaat knutselen. Een keer in het jaar gaan we op kamp. Dit is meestal aan het begin van de zomervakantie. De Bevers (en leiding) beleven dan spannende avonturen! 

Enkele activiteiten waar de bevers zich mee bezig houden zijn:
- Spelen in het bos
- Knutselen
- Speurtochten lopen
- Kook- en bak activiteiten
- Spelletjes
- Een nachtje logeren in het scoutinggebouw
- En nog veel meer

Lid worden van de bevers

De beverbijeenkomsten zijn op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Uw kind mag 4 keer kosteloos komen kijken en daarna hoeft u pas te beslissen of uw kind lid wilt worden.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de beverleiding. Kijk ook eens naar Het Beververhaal onder het kopje Hotsjietonia. Hierin vertellen wij in het kort waar onze namen vandaan komen.