Hallo allemaal, hier bever weer….

Wat hebben wij een geweldig weekend gehad zaterdag 9 en zondag 10 maart!  

De kinderen kregen via een uitnodiging al een tipje van de sluier over het uitstapje wat we gingen maken. Nadat iedereen er was kregen de kinderen een envelop met een puzzel erin. Dit was de eerste hint. Ze zagen Toby, die ook op de uitnodiging stond maar niet herkenbaar, en een schatkist. Die schatkist moesten ze zoeken want daarin zat de volgende hint. Die hint was een afstreepkaart met foto’s. Die foto’s moesten worden gezocht in en om het gebouw. Ook moest er een kistje zonder sleutel gezocht worden. Nadat ze alles hadden gevonden, vonden ze nog een kistje met daarin een heleboel sleutels.

Het explorerlokaal was dicht maar de kinderen waren slim. Met één van de sleutels uit het kistje hebben ze de deur opengemaakt. In het lokaal stond een scherm en een I-pad. Er moest een filmpje opgestart worden. Dat was van de “Knoekels”, net als de personen op de foto’s die de kinderen hadden gezocht. Ook lagen er tickets voor de theatervoorstelling van de “Knoekels”. Dat was dus het uitstapje wat we gingen doen.

In de middag zijn wij naar de theatervoorstelling “De Tijdrace” van de “Knoekels” geweest in Maastricht. Dit was heel leuk. Ook was er interactie met de kinderen. Na afloop zijn de kinderen nog met hun op de foto geweest. De kinderen hebben genoten, net als de staf!

Ikki van de Welpen is voor ons komen koken. Dank je wel hiervoor! Na het eten hebben de kinderen nog even bij het kampvuur gezeten. Al met al een leuke dag!

Op de zondag hebben de kinderen uitgeslapen, lekker ontbeten en langzaam weer alles opgeruimd. Zo was iedereen op tijd klaar om weer naar huis te gaan.

Het was een geslaagd weekend!

Groetjes van Bever en zijn team

Heb je nu ook zin gekregen om eens mee te gaan op een van ons weekenden of een keer mee te draaien met de Bevergroep? Ben je tussen de 4-7 jaar? Neem dan contact met ons op.